søndag, juli 30, 2023

Dagbok 2023:30.juli


 Klokka er no 20.30, temperaturen ute er + 16 grader C og for ei lita stund sidan var her ei voldsom regnbyge. 

Når eg er litt seint ute med å skrive i kveld så er det berre fordi eg sat og streva med fredags-sudokuen i Møre-Nytt. Eg hadde eigentleg gitt den opp, ville prøve igjen, men eg er enno ikkje i mål.

På føremiddagen var det bra ver og eg tenkte eg skulle gå ein tur, men først laga eg kjøttkaker av noko kjøttdeig som eg hadde liggande, tenkte at eg like godt kunne fryse ned ferdige kjøttkaker. 

Så gjekk eg ut og skulle klippe vekk falma roser etc. og så såg eg diverse anna eg kunne henge fingrane borti, hadde det ikkje begynt å regne så hadde eg vel halde på enno. 

Til middag i dag åt eg fiskegrateng som eg laga fredag, då var den for salt, men ikkje i dag. Med mykje råraspa gulrot til var det ein god søndagsmiddag. 

Eg blei veldig mett, så eg måtte ha ein pause, eg sette meg framfor TV-en og halvsov ei lita stund før eg gjekk på besøk til Marit, som er åleine heime med vond fot.

Det kom ei voldsom regnbye for ei stund sidan, men den var fort over. Det er mykje VER over alt, men her har vi sluppe unna dramatikk til denne tid, Og så har vi no Fonnvernet om det skulle begynne å rase. Vi er nokså trygge akkurat her som eg bur. Trur eg.

Der er mykje fint i rosebeddet og meir blir det om vi får fint ver igjen-i morgon er det siste dagen i juli, men august kan også vere ein fin månad. I fjor regna det nesten kvar dag i august, men det er ikkje så vanleg. Det har i alle år vore min favoritt-månad.


Ingen kommentarer:

  Klokka er no16.50, temperaturen ute er +12 grader, og det regnar, så no er det slutt på herlegheita for denne gong. No ventar eg på at Mar...