mandag, juli 17, 2023

Dagbok 2023: 17.juli.



 


Klokka har passert midnatt, så eg er litt seint ute med dagbokskrivinga mi. Ute regnar det no, men det
er + 16 grader, så det er sommar. 

Det blir til at Rasmus med familie må reise i morgon. Det har vore kjekt å ha dei her, og kjekt at dei har hjelpt medg med så mykje at eg nesten har dårleg samvit. I går, mens Rasmus og eg var på Eid, hadde Wenche måla taket på badet nede i kjellaren - for eksempel. Rasmus har pleia bilen min, så no er den i betre form enn før. Så har dei tatt ned hekken , og saga opp mykje av den -men der er att litt jobb for meg med å få rydda opp. Heldigvis.

I dag mangla vi litt mat , så Rasmus og eg tok ein tur på butikken, men før vi handla køyrde vi rundt i bygda og såg oss om. Vi var fram i Nupen og så køyrde vi fram i Melsbygda og på Melsgjerdet. Eg lurte på korleis der ser ut no, men der var heilt OK, så vidt eg kunne sjå.

Etter at vi hadde ete middag og drukke kaffi, gjekk Ingar og eg ein tur å Vernet, og det er der bilda er tatt. Med det same vi kom opp møtte vi Matias og Jorunn, og eg fekk sjå at Ingar er ein skikkeleg gentelman som helste fint på dei, og presenterte seg.

Margrete skal hente hundane som ho og Amanda skal ha,men det blir så seint på dag at Rasmus-gjengen ikkje får sett dei. 

Sommaren er heldigvis ikkje slutt enno. Eg nyt kvar einaste dag eg slepp å fyre i omnen.Eg likar ikkje kulde.




Ingen kommentarer:

  Klokka er no16.50, temperaturen ute er +12 grader, og det regnar, så no er det slutt på herlegheita for denne gong. No ventar eg på at Mar...