lørdag, juli 15, 2023

Dagbok 2023: 15.juli


 Klokka er no 23.10,temperaturen ute er + 15 grader, det er opplett, men "Regn kommer", står det på skjermen, og det trur eg så gjerne.

Denne dagen har vore særdeles innhaldsrik. Eg stod opp tidleg før alle de andre. Eg måtte vaske og få tørt håret før vi skulle i selskap og feire Solveig sin 60 årsdag - ein gong til. Då dei andre stod opp, gjekk vi tre vaksne i gang med å klippe thuja-hekken. Wenche er flink med hekksaksa, men det var heilt håplaust å få  orden på hekken, så etter ei stund bestemte vi oss for at hekken skal vekk. Men der er mange stammar, greiner og kvistar så det tek si tid. Vi fekk ikkje gjort alt i dag, men det gjer ingen ting for det er greitt å bruke nokre dagar på dette.

Det var berre dei aller nærmaste som var bedne til Solveig si feiring;Øystein, borna, barnebarnet, og mora(eg). Vi starta feiringa med kaffi og kaker hos Margrete på Staumshamn. Etter kvart reiste vi til Eid; Rasmus og eg fekk så god tid at vi rakk å sjå innom Bodil, og det var kjekt. Mange av hennar familie kom innom mens vi var der, så i dag har der vore familiens dag.

Klokka 19 sette vi oss til bords å hotellet for å ete middag, maten var god og litt annleis enn det vi et til vanleg.

Før vi reiste heimover var Rasmus og eg opp til sjukehuset og så det huset som eg budde i frå 1953-1974 circa. Ja, siste tida var det berre mamma som budde der.

Eg sa til Rasmus at eg hadde lyst å køyre om Grodås heimatt, men eg trudde ikkje det var SÅ langt. Men eg er veldig glad for å komme meg på bilturar  og sjå meg om i verda, slik vi gjorde mens Nils var frisk nok til det. Eg er så glad og takknemleg for at eg fekk vere med på denne dagen. Heime hadde dei stelt seg fint, Wenche og gutane, og Lollo som vart passa av Ingar mens eg var borte.

TAKK til alle som var med på å gjere dette til ein fin dag som vi vil minnast lenge.


Kaffislaberas hos Margrete



Ingen kommentarer:

  Klokka er no16.50, temperaturen ute er +12 grader, og det regnar, så no er det slutt på herlegheita for denne gong. No ventar eg på at Mar...