søndag, juni 04, 2023

Dagbok 2023: 4.juni



 
Klokka er no 19.30, temperaturen ute er + 16 grader C, og i dag har vi hatt sol heile tida, ein nydeleg dag har det vore- sol frå morgon til kveld.

I dag skulle Margrete komme på besøk, og eg syntest ikkje eg hadde noko godt i hus, så eg laga ei kake på føremiddagen, før eg tok ein tur på Vernet-Der var det nydeleg i dag, men nesten ikkje folk. 

Det er noko spesielt som har skjedd med Fonnvernet. Fleire stader er det store område med blå lupinar, til dømes der vegen går opp, men eit stort stykke lenger borte også Dei er så vidt begynt å blomstre, men det vil bli litt av eit syn. Berre synd at alle er blå.




Då eg kom ned att frå turen, tok eg meg litt mat før eg la meg ut på solsenga og der låg eg til Margrete kom. Det var så kjekt å få prate igjen, det har ikkje vore så ofte i det siste, for ho har hatt det travelt med mange ekstratimar.
I morgon skal både Marit og eg på legesenteret og ta blodprøver, det er no ikkje så dramatisk. Og så må eg snart ta meg sammen og få klipt håret mitt. Det blir ikkje trening på tysdag, så då tek vi kanskje ein tur bort i Furene, vi har ærend begge to-.
Eg er glad for at eg fekk rydda opp litt i bringebæråkeren i går, slik at eg kan få så grasfrø så tidleg som muleg. Håper vi får mange fine dagar framover.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...