søndag, mai 14, 2023

Klokka er no 17.14, det er lettskya og + 17 grader. Det er berre lekkert, det spennande no er om vi får finever 17.mai.

Eg har ikkje hatt det så bra i dag heller, sov lite i natt og var oppe halv sju. Hosten plagar meg heile tida. Det er veldig mange år sidan eg har hatt noko liknande . Ei anna som går på samme trening som eg, er også forkjøla, så det er kanskje der vi har blitt smitta.

Eg kan no ikkje gramme meg for mykje , eg har vore frisk i mange år, og ei forkjøling må eg no tole. I dag har eg gjort lite og ingen ting, men eg var ein tur opp til Marit ei stud. Ein i familien der er også forkjøla, så det er vel noko som går-

Eg laga meg ikkje skikkeleg middag i dag, men åt grønsaksalat -og det er godt. Til i dag som til i går tok eg is til dessert. Når ein er "sjuk" må ein få noko ein har lyst på.

Eg tok ein runde på Vernet, sat ei stund på alle benkane. Der oppe møtte eg Varaordføraren og mannen hennar, dei heldt på å pynte til 17,mai-på samme måte som i fjor; eit lite flagg på annakvar"gjerdestolpe"- ca 100 flagg til saman. Det er så fint når dei blafrar i vinden-for vind er der. No går vi alle og drøymer om å få ein like fin 17.mai i år som i fjor.

Eg kjem ikkje til å gå på trening mandag, no må eg prøve å få sove igjen, sist nartt sov eg berre eit par timar igjen.

Eg ser no TV titt og ofte,men det har ikkje blitt strikka så mykje i det siste


 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...