torsdag, mai 18, 2023

Dagbok 2023: 18.mai

 


Klokka er no 17.17, temperaturen ute er + 15 grader, det er overskya og litt vind. Og eg trur ikkje det har regna i dag, men det har heller ikkje vore sol. Eg har vore inne for det meste; sette på klesvask i kjellaren og oppvask på kjøkkenet, så det vart litt husarbeid i dag, elles såg eg TV og strikka.

Eg er mykje betre i dag enn eg har vore dei andre dagane. Eg har nesten ikkje hosta i dag. Så no ser eg ein ende på plagene. Eg er ikkje vand til å vere sjuk, så eg blir fort lei når eg ikkje er i form. Eg hadde ein ekkel hoste, men i dag har eg ikkje hosta mykje. Middag hadde eg att frå i går, så eg slapp å koke i dag.

Marit hadde vore fram på gravplassen og der hadde ho sett til Nils si grav. Der hadde fuglane vore og grisa til, og då eg fekk vite det, køyrde eg fram med såpe og klut, vatn er der. Det blei no mykje betre, men eg skal  snart fram og pynte litt meir. Eg må handle ein del - plantar til kassane utanfor kjøkenglasa t.d. Sist eg var på Plantasjen såg eg at prisane hadde gått opp der også.

Då eg kom heim følte eg meg bra i form, så eg tok ein tur opp på Vernet. Ytst ute i Starevegen  møtte eg Solfrid og Turid med barn og barnebarn. Ja, det er no berre Solfrid som er bestemor av dei to-.

Eg har ikkje så mykje planar framover, men mykje står på vent. Eg har ikkje tatt med den vonde ryggen i planane mine- men eg har tenkt å kjøpe robotklippar, sjølv om det ikkje er klipping som røyner på ryggen.

I morgon er det fredag, så då må eg gjere ein innsats med husarbeid-tru eg.Eg hadde ikkje telefonen med på Vernet i dag, så eg får sjå etter eit fotomotiv i nærleiken.

Plommetreet på plenen har blomsta av. Men det store gamle epletreet nedst i hagen står klar med tusenvis av blomsterknoppar. Det skulle ha vore saga ned litt både her og der, men det skal få blomstre ferdig først.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...