mandag, april 24, 2023

Dagbok 2023: 24.april


 Klokka er no16.35, temperaturen ute er + 6 grader, eitt og anna snøfnufgg ser eg i lufta, men det er mest opplett. Men ikkje sol.

Eg har stort sett lata meg heile helga, så i dag måtte eg få unna litt husarbeid, når det likevel er innevêr. Badet stod øvst på lista mi, så eg bar ut alt som var i vegen før eg sette i gang å vaske. Der var ikkje så mykje skit, men eg synest at det rommet må vaskast kvart år, for det er på ein måte det rommet som bør vere reint -alltid. Det er veldig vanskeleg å få vaska der skikkeleg på grunn av dusjkabinettet som ikkje kan flyttast Nok om det , eg kom i mål i år også. Då ringde det på døra og eg fekk "besøk" av ei nabodame. Vi vart no sittande å prate ei stund og etter at ho gjekk, laga eg meg litt mat. Etter at eg hadde ete hadde eg eit nytt prosjekt, så no har eg pussa stuevindua på innsida og støvsuga og tørka støv i stova.

Eg kunne godt ha tatt ein tur på Vernet også, men no sparer eg litt energi til i morgon for då skal vi på trening igjen.

Eg har ikkje strikketøy, fordi eg har strikkepause på grunn av ein vond tommel. ME- i går fann eg meg enda ein serie om kongar og dronningar i England. Denne er om Ann Boleyn og Henrik den 8. Verre kan det vel ikkje bli?

PS: Dessverre var det berre ein kort serie, så eg må sjå meg om etter andre kongelige.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 29.april

 Klokka er no 18.30, temperaturen ute er + 11 grader, det er mest overskya, men opplett og solstreif. I dag har Rasmus og eg vore heime ålei...