mandag, februar 20, 2023

Dagbok 2023:20. februar

Klokka er no !7.30, temperaturen ute er +5 grader C, og det regnar og blæs. Eg kom nettopp innatt frå ein tur på Vernet, eg hadde ikkje tenkt å gå tur i dag, men så vart eg så lei av å sitte inne heile dagen. Eg tok på meg piggskorne på vona der var is, men det var helst sørpe på Vernet, men is i Starevegen.Uannset ver og føreforhold var det friskt å komme seg ut. Eg hadde tatt på meg den side raude regnkåpa i dag - var ikkje interessert i å bli gjennomblaut ein gong til.

Elles har det vore ein fredeleg og kjedeleg dag, men det kan no vere mi eiga skuld. 

Etter at eg var ferdig med frokosten vart det TV  og strikketøy. El felte av lesten eg strikka i går og festa trådane. Eg prøvde å sjå ein serie, men det vart berre rot, så eg sette på "nyhendestraumen" og har høyrt det samme om att og om att.

 Så var det spanskleksa, det var i grunnen ikkje så mykje å øve på, men kanskje tek eg det for lett.

Utpå dagen vaska eg håret og kledde meg om litt, og så kokte eg meg litt graut fordi eg hadde lyst, og vaska opp for hand, fordi eg hadde lyst til det også.  Etter kvart la eg opp eit nytt strikketøy. Solveig har kjøpt masse garn, og eg trur ho var litt redd for at eg skulle bruke det opp for fort. Derfor la eg no opp til eit par tynne lestar på trepinner nr. 2,5, då kan det hende eg har arbeid ei stund.

Eg har mykje anna eg skulle ha gjort i huset, men eg har ikkje fått ånden over meg enno. Eg skal ikkje på trening i morgon(vinterferie)                                    ,men då ville Ingeborg komme på besøk. Ho reiser heim til Oslo i morgon kveld. Onsdag er det spansk på føremiddagen og pensjonistmøte på ettermiddagen. Det er årsmøte,og i år har eg ikkje noko med det å gjere, i 10-11 år har eg skrive "årsmelding", men no er  eg fri.

            Det begynte å mørkne før eg kom heim, det er ikkje vår enno

 

                                           Ferdig og på begynt

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 9.mai : Kristi himmelfartsdag

  Klokka er no16.47 , temperaturen ute er +10 grader, det har regna og  blése i heile dag; det var ikkje slik eg hadde tenkt at den ekstra f...