fredag, februar 24, 2023

Dagbok 2023: 24.februar



 



Klokka er no 16.10, temperaturen ute er + 3 grader C, og no skin sola, men det har vore både regn og snø trur eg. På PC-en står det" Av/på  med snø."
 Eg har ikkje vore ute i dag, ikkje gått tur. I dag har eg jobba litt heime i huset. Først var det fredagsvask og rydding, og så tok eg meg sammen og vaska gardinene. Eg gjorde det på samme måte som dei to siste åra. Til jul tok eg gardinene ned og la dei bort. I dag vaska eg dei i vaskemaskina og tok dei rett frå maskina og hengde dei opp. Dei vart verken tørka eller strokne. Men det er slik dei blir finast. Eg må nok rette litt på dei her og der etter kvart som eg ser feila. 
Å henge opp gardiner er noko av det verste eg skal gjere, først må alle klypene på og så må eg ha dei inn i gardinbrettet. Men no er det gjort og då er strevet gløymt.  I og med at eg vaskar berre tre lengder om gongen, fekk eg ein pause , og då åt eg middag.  Tredje dag med gryterett frå TORO. Gjer meg ingen ting, eg har så god appetitt at eg kunne ete kva det var. 
Eg har no hatt litt pauser i dag også, då eg har sett TV og strikka. Eg strikkar sånn cirka ein lest for dag; når det er tynt garn og store lestar kan det hende at eg ikkje kjem i mål, men det gjer ingen ting, trur vi har bra lestelager både Solveig og eg.
Eg veit ikkje om eg kjem meg ut og gå i dag, det er litt sørpete og vått, så eg veit ikkje om eg skal gå. Kanskje slappar eg av litt inne i staden. Akkurat no var eg litt mett, men har lyst på kaffi. Kanskje eg kan gå tur når det begynner å mørkne, har ikkje lyst å vise meg fram til kven som helst slik eg ser ut no.
Ja, og så er vi på fredag igjen, synest den dagen kjem mykje oftare enn andre dagar. Og no er vinterferien slutt -den gjekk fort unna den også.
Eg vil no berre ønske alle ei god helg!



Ikkje ver å vere ute i

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...