torsdag, februar 16, 2023

Dagbok 2023: 16.februar


 Klokka er no17.08, temperaturen ute er ikkje meir enn +4 grader, men det er i alle fall +. No regnar det igjen, men det var opplett ei stund no på ettermiddagen. 

I dag vakna eg tidleg, men låg i ro til 7.15, då stod eg opp og gjorde meg klar til trening. Men eg fekk tid til å sjå serien min før vi for, det var episode nr. 256 , trur eg, og eg har sett alle. Men no var det slutt på 1. sesong, så det kjem an på om det kjem ein 2.sesong. Kven veit? Slutten var nærmast ein cliffhanger-så det skulle ikkje forundre meg om det kom meir.

På treninga gjekk det greitt, og vi fekk vite at vi har vinterferie neste veke. Men Spansken dett ikkje ut. 

Marit og eg handla på KIWI på heimvegen, det var ho som køyrde i dag , og vi hadde ei nokså lang pratestund i bilen før vi gjekk kvar til oss.

Eg åt rå grønsaker til middag. Etterpå drakk eg kaffi, strikka og såg TV. Eg har funne att serien som eg leita etter. Eg skulle sikkert ha gjort noko husarbeid i dag, men i morgon er det fredag og då står det husvask på timeplanen min.

Eg hadde ikkje tenkt å gå på Vernet i dag og bli våt til skinnet slik eg vart på søndag, men så letta det opp ei stund, og då tok eg ein tur. Det var ikkje mange der oppe i dag, eg såg berre ei mor med ein son og hund. Veret er slik at ein knapt tenkjer på at det er vinter, men det skymest tidleg likevel.Eg fyrte opp i omnen før eg gjekk ut, men no er det vel slokna- Eg fekk no kløyvt litt opptenningsved i går.




Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 9.mai : Kristi himmelfartsdag

  Klokka er no16.47 , temperaturen ute er +10 grader, det har regna og  blése i heile dag; det var ikkje slik eg hadde tenkt at den ekstra f...