mandag, januar 31, 2022

Dagbok 2022: 31.januar


                                     Dette bildet tok eg for mindre en 5 minutt sidan-

Klokka er no fire minutt på 5, temperaturen ute er 0 grader og det har kome mykje ny snø. Først på dagen såg det ut til at det skulle klårne opp, og vi skulle få sol. Slik blei det ikkje. No tenkjer eg på at viss eg skal på trening i morgon , så må eg ut og moke både i kveld og i morgon tidleg.

  I dag då eg stod opp var foten min heilt fin, men det varte ikkje så lenge. Eg sette meg til å skrive eit brev til legen min, det har ho sagt er heilt greitt. Eg ordlegg meg betre når eg skriv enn når eg snakkar. Så gjekk eg i dusjen og vaska håret, før eg kledde meg om. Eg tok bilen min og køyrde ned til Legesenteret og leverte brevet, men eg har ikkje høyrt noko enno. Ho er truande til ringe utpå kvelden-det har ho gjort før.

Sidan eg først hadde tatt laus og ikkje hadde andre ærend, tok eg like godt og fylte bensintanken på bilen. Det var visst på høg tid, for der gjekk mykje bensin innpå. Eg fyller alltid tanken heilt opp.

Då eg kom heim att var det så fint ver at eg skunda med å ha ut alle golvteppe på soverommet og datarommet. Dei romma får eg ikkje vaska utan det er opplett ute.Fordi der er så mange teppe. Eg rakk så vidt å få teppa inn att før snøen lava ned.

Eg leita i frysaren på kjøkkenet etter middagsmat, og i dag fann eg middagspølser og surkål. Poteter har eg i lageret mitt- Så det blei middag i dag også. Eg prøver å bruke av det eg har -for eg har ein tendens til å hamstre. No prøver eg å ikkje kjøpe så mykje, butikken er ikkje langt unna. 

Etter at eg hadde ete, sette eg meg til å strikke på jakke-erma som eg begynte på i går. No er heile jakka i vaskemaskina, så får vi sjå om den vart brukbar. Det ser no heilt fælt ut når ein strikkar med opprekksgarn. Den oransje kofta har i alle fall sett sine beste dagar. Men eg treng no arbeidsklede- har ein del av det, ja. 
Dagane går fort, og no skal eg lage meg litt kaffi, det er ikkje så mykje eg får gjort på ettermiddagane, og slett ikkje med ein vond fot.

No snør det tett ute, , i år har vi verkeleg "Come back"-vinter, det er kvite og grøne dagar på skift heile tida. 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 2.mai

Klokka er no 17.32, temperaturen på trappa er + 22grader C, så her er det full sommar i dag. Dagen starta med trim frå 10-11,då eg kom heim ...