onsdag, juli 08, 2020

Dagbok 2020: 8.juli


Klokka er no 18.25, temperaturen ute er+ 14 grader C. Det held visst på å klarne opp etter ein grå dag med delvis regn.
Eg la meg ikkje tidleg i går kveld, og eg vakna ikkje tidleg i dag. Orten-bilen stod allereie på tunet då eg var oppe, så eg forstod at Audun og Håkon var ute og drog lina dei sette i går, eller rettare sagt i natt.
Marit og eg hadde ein avtale om å handle i lag på Spar i dag, vi skulle fare nedover etter at Janne-familien hadde reist. Det blei ca. kl.13. Akkurat då kom gutane igjen med fiskefangsten sin, den var ikkje dårleg. Og så ringde Bodil og sa at ho og Svein tok seg ein tur.
Vi måtte berre fare og handle så gutane fekk klare seg sjølve.
Eg hadde god tid til å lage til litt mat før Bodil og Svein kom. Det vart brødskiver og litt kake til kaffien. Det er som oftast noko liknande eg brukar å ha til "middag". Bodil kom med nydelige rosa roser i bukett. Dei er berre så fantastisk fine.
Vi prata og åt slik vi plar gjere, går aldri tom for stoff. Og Svein greidde å stenge kranen på WC enda litt, så den har stoppa å dryppe.
Dagen har gått berre så altfor fort, og eg har ikkje gått glipp av hagearbeid, sidan det ikkje var vêr å jobbe ute i dag. Eg håper på meir besøk utover i veka. No er det snart tid for Nyheiter, og så får eg sjå om det blir tur i kveld-det er lenge lyst. Eg har vore mykje betre i kroppen i dag enn i går. Det kan hende Marit og eg tek oss ein tur i morgon også-no er vi begge er heime åleine.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...