lørdag, juli 11, 2020

Dagbok 2020: 11.juli

Klokka er 17.15, temperaturen er + 10 grader og det regnar utan stans. Dette er ein slik dag som eg ikkje likar. Eg blir tiltakslaus og har ikkje lyst til noko. Dessutan har det vore sundag oppe i hovudet mitt, så det er ein god unnskyldning for ikkje å gjere noko. Det er ikkje ein gong fristande å gå på Vernet.
Eg stod opp i rimeleg tid, og etter frokost begynte eg å lage fiskekaker av den frosne seien eg tok opp i går. Det vart ingen success, rettnok vart kakene etande, men særleg gode var dei ikkje. Eg åt av dei til middag med poteter og råraspa gulrot til - og ned gjekk nokre av dei, resten har eg frose.- Eg kjem nok ikkje til å lage meir av denne sorten.
Ikkje berre var eg lat i dag -eg var trøtt også, så eg sette meg til å sjå ein serie på TV, trur eg sovna litt for eg vart litt kvikkare etterpå. Eg inviterte Marit på kaffi, og det var kjekt å ha litt selskap. Eigentleg hadde eg tenkt meg nedover og kjøpe bensin på kanna mi i dag, og kanskje handle litt, men dei planane vart fort lagt på hylla. Eg la opp eit strikketøy i går, så no har eg litt å henge fingrane borti, og eg trur det blir meir TV utover kvelden. Og i morgon vert det enda ein "søndag".




Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 17.april

                Dette var pynten på "Vernet" i fjor. Det kjem vel ein likeins i år. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er + 9 gr...