søndag, mai 24, 2020

Dagbok 2020: 24.mai


Klokka er no 19.55 og temperaturen er + 13 grader. Det har vore ein relativt fin dag i dag, sjølv om sola ikkje har vore framme heile tida.
På føremiddagen gjorde eg ein liten jobb , eg rensa skinnmøblane og sette dei inn med noko som ska hjelpe til å bevare skinnet. Det var ingen stor jobb. Etter at eg hadde vasa rundt ei stund gjekk eg ei runde på Vernet. Eg tok det heilt med ro og sat litt på kvilebenkane for å nyte sol og finevêr.
 På heimturen stoppa eg opp ved naboen og vart sittande å prate på trappa.Då eg kom heim vatna eg nokre blomsterbed, for det er faktisk ganske tørt.
Eg var veldig låk i hendene først på dag, men det har kome seg litt etter kvart. Eg veit ikkje heilt kva denne dagen har blitt brukt til, men den er i alle fall snart over. Eg laga middag i 15-tida som vanleg og etter middag skulle eg legge meg ut på solsenga, men då var sola borte. I staden la eg meg på dagsenga med Storytel.
Då eg stod opp att kokte eg kaffi og åt litt is til. Då sende Marit melding om at eg måtte komme opp til henne, så vart eg sittande der til klokka nærma seg Dagsnytt. Og det var den dagen. For morgondagen har eg ikkje så mykje program, men det er nok jobbar å ta av. Tysdag skal vi til fysioterapeut igjen etter ei lang tid utan. 




Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...