lørdag, mars 21, 2020

Dagbok 2020:21.mars

Dette bildet er det Hildegunn Ose som har tatt, det ligg på Facebook. Eg møtte henne og dei ho var i lag med akkurat her. Eg får ikkje frakta bilda mine frå mobilen og over på datamaskina, det har ikkje vore problem før. Så no er gode råd dyre. I dag var det fristande å ta bilde i finevêret, men så var det altså problem.


Klokka er no 18.00, temperaturen på trappa er +4,5 grader, ikkje særleg varmt altså, men nydeleg sol i heile dag. På føremiddagen heldt eg meg inne, strikka, øvde på spanskleksa etc. Ein av naboane ringde til meg og ville høyre kor det stod til, trur det er litt spesielt fordi eg er åleine, dei fleste andre er mint to. Etterkvart gjorde eg meg klar for å gå ein tur på Fonnvernet. Det var mykje folk der i dag, men alle passar på å halde avstand. Eg trefte mange eg kjende og som eg slo av ein prat med. Sat ei lita stund på kvar benk og "sola" meg.
Då eg kom heim var det tid for å få seg litt mat, og så la eg meg på sofaen med Storytel då eg etter oppskrift frå Amanda fekk innstallert den på nytt. Så no er det berre det å legge inn bilde som er problemet. Eg har no fått det til heilt sidan eg fekk den nye mobilen i fjor sommar, men brått fungerer det ikkje. Det er ikkje så stort problem, berre litt irriterande.
det skjer ikkje så mykje no om dagane, så eg har ikkje så mykje å fortelje, men kan berre overtyde dei som lurer på det at eg har det heilt fint. Dessverre skal ikkje dette vêret vare. No begynner folk så smått å gå opp på skogsvegane også, men dei fleste eld seg på vernet. Det er blitt ein success i Ørsta - ein møteplass.
No skal eg lese ut lydboka mi, og så har eg ei anna på vent.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...