fredag, januar 17, 2020

Dagbok 2020: 17.januar

Starevegen -mot vest

Klokka er 16.12, temperaturen ute er + 8 grader C og det har vore nokså fint vêr i dag, opplett og sol i skyene. Hadde det vore klårvêr hadde eg fått sol inn i stova i dag.
I dag vakna eg tidleg, prøvde å sovne igjen, men det kunne eg berre gløyme, så eg stod like godt opp. Har begynt på den sist utkomne boka tol Anne B. Ragde, så eg las litt i den, las avisa også før eg dusja, vaska håret og kledde meg om. Eg var veldig glad for at Marit ville vere med meg til Politiet, for der  har eg aldri vore før. Eg hadde fått beskjed om å ta med førerkort, det har eg no alltid med i lommeboka, men eg tok også med eit gammalt pass, ubedt, og det spurde ho etter. Eg grudde meg til fotograferinga, for eg veit om lag kor gode slike bilde er. Og eg hadde ikkje tenkt feil. EG kjende ikkje den gamle kjerringa som eg såg på skjermen. Så var det fingeravtrykk av nesten alle fingrane på begge hender. 570 kr for eit pass som truleg blir brukt berre av banken. Eg får passet i posten om ca. 1 veke.
Etterpå var vi på SPAR og handla før vi for heim, fleire "utskeiingar" vart det ikkje i dag. 
Då eg kom heim tok eg ein runde i hagen for å sjå. Marit sine krokusar spirer, , og det kan hende mine løkvekster er i gang også. Det er mykje eg skulle ha rydda i hagen, men då måtte eg ha bytta om til arbeidsantrekk.
Eg tok meg litt mat og så vart det ein trimtur på Fonnvernet, kjekkare i dag enn på den førre turen. Eg var vekke ca.1 time, så når eg set meg i godstolen no, kjem eg til å sovne.
Ønsker alle unge og gamle ei god helg! I morgon fyller Håkon 26 år.

Velkjend utsikt frå Fonnvernet


I dag heldt dei på å reparere grøfta ovafor Storebakken-med gravemaskin

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...