lørdag, desember 21, 2019

Dagbok 2019: 21.desember

Klokka er 18.07, temperaturen er +6 grader C, tidlegare i dag var det +10 grader, og det har vore fint ver og opplett. I følge dagboka mi skal sola snu i morgon, og då ser eg fram til lengre og lysare dagar -etter kvart.
I dag har eg ikkje vore så flittig, det har mest med armane mine å gjere, dei er vonde frå morgonen av og tek seg ikkje så lett opp att. Men  eg har i alle fall fått gjort det som var mest nødvendig, nemleg å støvsuge alle teppegolva. Eg fekk lufta godt ut på same tid, og så kveikte eg i omnen for å få opp temperaturen igjen.
Etter at eg hadde ete "middag" la eg meg strak ut på dagsenga mi på datarommet og høyrde bok på Storytel. Men armane likte ikke å ligge i ro, så eg trur ikkje eg sov mange minutta. Så stod eg opp att og las meir i boka mens eg la kabal på Pc-en. Det er i alle fall ikkje godt for armane, så eg kan no takke meg sjølv for noko av det vonde.
Eg har altså ikkje vore heilt i strøk i dag, men reknar med å vere i form igjen i morgon. Eg har ingen spesielle planar for dagen i morgon, men det er no ope både her og der viss eg får lyst å handle t.d. Eg likar t.d. å fare på Plantasjen om sundagane-sjølv om eg eigentleg er imot sundagsopne butikkar. Alle orkideane mine er avblomstra og dei tre novemberkaktusane er også ferdige med bløminga, så eg treng litt farge i vinduskarmen.
Eg studerte på å begynne å gå på fonnvernet igjen, men då vart eg advart av ein nabo som kunne fortelje at der er blankis. Men vegane og gatene er berre, så viss eg vil gå tur, kan eg det.
Siste vask før jul tek eg på veslejulaftan, trur eg.
No sit eg visst og tenkjer med fingrane på tastaturet, sidan eg ikkje har så mykje å skrive om. Blir vel sittande framfor TV-en det meste av kvelden. I kveld ser eg fram til Linda Eide og "språksjovet" hennar.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 6.mai

Klokka er no 17.24, og eg har avslutta dagens arbeid, trur eg. Eg veit ikkje kor lang arbeidsdag ein kan rekne med når ein er 84 . Temperatu...