onsdag, oktober 16, 2019

Dagbok 2019: 16.oktober

Klokka er no 17.20. Temperaturen er + 10 grader og det er overskya. No er det opplett, men det har regna før i dag.
I dag vakna er klokka 4, fordi eg verkte i armane, og det var vanskeleg å sovne igjen. Eg hadde nok vore litt uforsiktig på treninga i går-dvs. brukt armane for mykje. Etter å ha vore oppe ei stund vart eg betre, som vanleg. Og eg var på plass i god tid før spansktimen; neste onsdag og sikkert onsdagen etter, blir det ikkje spanskundervisning, for Eli skal operere eine kneet sitt og må vel ha ein liten pause.
Etter spanskkurset var det styremøte i pensjonistlaget på same staden; Bakk-Ola-marka.
Eg tok meg ein tur på ALTI etterpå, måtte kjøpe Paracet for eg var heilt lens. Eg tek tablettar mot betennelse, men kan ta Paracet i tillegg, men ikkje Ibux. Brukar å ta pauser frå dei betennelsehemmande tablettane, for ikkje å skade mage og nyrer t.d. Det går veldig bra med knea mine no-så lenge det varer. Tok meg ein tur opp i Gågata også, berre for å sjå. Kjøpte ingen ting.Ikkje mykje liv i den gata no.
Då eg kom heim åt eg ein diger middag- restar frå i går. Åt opp alt, så eg skulle sleppe å ete det samme ein dag til. Eg sette meg i godstolen og sovna litt før eg tok meg på tak og koka kaffi. Då følte eg meg i stand til å shine opp kjøkkenet. Der var eit visst behov.
I morgon har eg lova ei "venninne" å hjelpe til med å skrive noko på data. Ho har problem med maskina si etter at det var så mange straumutkoplingar. Elles skjer det ikkje så mykje. Dvs. I dag opna det ein stor, ny butikk borte i Furene. "Rusta" heiter butikken. Det hadde gått meg hus forbi, til tross for 4 heilsider med annonsar i Møre-Nytt. Det veks opp eit heilt butikksenter der borte no, men det vil også seie at butikkane høyrer til Volda og ikkje Ørsta. Både Jysk, Coop Extra og Felleskjøpet var i Ørsta før. Så dei har vi "mist". RUSTA er ein slik butikk med alt mulig, liknande som Europris.
Det blir vel til at eg tek meg ein tur for å sjå ein av dagane. Elles går dagane veldig fort, og det blir meir haustleg etter kvart.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 18.mars

  Klokka er no 16.23. Temperaturen ute er + 8 grader C. Det er skya og ikkje sol, men opplett. Denne dagen har eg ikkje utretta mykje, men d...