tirsdag, september 10, 2019

Dagbok 2019: 10.september


Klokka er no 16.50, temperaturen er + 19 grader, det er strålande sol og berre lette skyer på himmelen.
I dag var det treningsdag, så eg stod opp klokka 8 for å ha god tid. Eg var veldig låk i armen med det same eg var oppe, men det gav sett etter kvart. Etter at eg hadde trena var eg på apoteket for å kjøpe diverse. Der var mange kjende på Amfi i dag, og til slutt var vi så mange som prata i lag at vi like godt sette oss bort til eit bord og drakk kaffi. Det var Brita frå Oldedalen, Bjørg og eg frå Eid og Liv frå Ørsta. Vi prata ei god stund om laust og fast og hadde det triveleg.
Då eg kom heim var eg snar å byte om og komme meg ut. Det var Skråninga som skulle klippast. Det var ein relativt tung jobb, som vanleg, men det gjekk bra. 
Så gjekk eg inn og varma litt av fårikålen frå i går. Etter at eg hadde ete la eg meg ut på solsenga og las og slappa av. Det var varmt og godt.
Etter ei stund måtte eg inn og finne meg litt kaffi, og då ringde Solveig. Ho ville kome innover ein tur om ei stund og ha med seg kofta mi, den som eg strikka sjølv, og ho monterte.
Eg vart litt irritert på meg sjølv då eg las avisa. Førehandsomtalen min var der, men så hadde det snike seg inn ein feil, og er det noko eg absolutt ikkje likar, så er det å finne feil i det eg sjølv har skrive.(Ja, det var eg sjølv som hadde gjort feilen, så eg kan ikkje eingong skulde på nokon) Men eg får prøve å komme over det. 
I morgon er det spansk frå 11-13, og så er det pensjonistmøte klokka 17. Og ein eller annan gong innimellom skal borda dekkast.
Også i Ørsta gjorde Senterpartiet det godt, så ordføraren blir vel sittande. Partiet mitt hadde dobla seg sidan førre val, men så er der også dyktige folk. I Volda gjekk Senterpartiet fram og Ap tilbake, så no er det spennande om Margrete kjem inn denne gongen. Ho stod som nr.2 på lista, og det er fem frå Ap som kjem inn.
Ja,ja, " poppularriteten kjæm og poppularriteten går," som Vidar Sandbekk song i si tid. Det blir meir spennande om to år. 
Eg synest vi er heldige som bur i eit land der vi har frie val og kan meine kva vi vil.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...