onsdag, august 21, 2019

Dagbok 2019: 21.august





Klokka er 17.05, temperaturen ute er +17  grader C. Eg held på å lære meg å ta bilde med mobilen, så dette her er nokre knips frå altanen.Eg høyrer nokre plenklipperar som surrar, men eg lét meg ikkje freiste i dag.
Eg skreiv for nokre dagar sidan om ein lopradag, i dag vart det enda ein. Eg hadde avtale med Ragnhild som skulle hente meg 11-11.30. Vi skulle gå på butikkar og på kafé, var planen. Eg har gått til det store skritt det er å kjøpe nye briller, dei gamle er ikkje så klåre lenger og eg har hatt dei i mange år. Eg prøvde eit par, men dei var ikkje så fine, par nummer to fall eg for, og butikkdama var einig, Ragnhild kom og ho tykte det samme som vi. Men for sikkerheits skuld prøvde eg fleire innfatningar, men ingen var betre enn nr.2. Så det vart bestemt. For same prisen får eit eit par solbriller med styrke. Det kan vere kjekt å ha om ein vil sitte ute og lese t.d. Prisen vart på ca 8000 kr, så det er ikkje billeg å kjøpe briller, men sjå må ein no. Då eg kom heim vart eg ståande ei stund og snakke med nabo-Solveig, og jammen trur eg ikkje ho har same sorten briller som eg skal ha.
Men før eg kom så langt hadde Ragnhild og eg vore på Clas Ohlson og kjøpt plastknivar til kantklipparane våre og så hadde vi vore på "Fru Svendsen" og drukke kaffi. Vi hadde ein kjekk dag. Eg vart ståande lenge og prate med naboane då eg kom heim, og så måtte eg prøve kantklipparen før eg gjekk inn. Den fungerte heilt bra så lenge til eg hadde brukt opp batteriet.Det står på ladding no.
Eg måtte ha litt meir mat etter ei stund, og så har eg drive og fikla med mobilen-det er ingen veg utanom-dette må eg lære. Og det gjer eg. I dag har eg sendt meldingar, vore på FB og fotografert med mobilen. Viss de ser godt etter vil de sjå at plommene driv og modnast i ein viss fart. Eg trur eg snart må til å plukke og fryse viss eg skal berge alt.







Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...