søndag, juli 21, 2019

Dagbok 2019: 21.juli

Klokka er 18.30, temperaturen er +15 grader og det har visst endeleg slutta å regne.
Eg har ikkje vore ut for ei dør i dag, og det likar eg ikkje. Det var ikkje vêr til å vere ute i hagen, og stort lenger plar eg ikkje fare.
Eg har stort sett sete i ro og strikka mens eg har høyrt lydbok på data og elles lytta på radioen.
Fekk strikka ferdig eit lestepar og begynt på eitt par til. Det er ei stund sidan eg har strikka, på grunn av den vonde armen min, men i dag tok eg sjansen, så får eg sjå korleis det går. Eg kan ikkje sitte med hendene i fanget heller, og eg er ikkje så ivrig til å jobbe inne som å gjere hagearbeid.
Så i dag har eg hatt kviledag; om eg har halde den heilag er ei anna sak, men eg høyrde gudstenesta på radio i dag også. Der har dei opptak som dei sender om att, i dag var det gudsteneste frå eit danse-festival -eller kva det no heiter- i Sel i Gudbrandsdalen. Det var fin musikk og god stemning. Blant andre var Rune Larsen og Tor Endresen der. Og så var det ein annan som song ein nynorsk versjon av "You raise me up".
Eg har framleis ikkje fotoapparat som verkar, så det blir fargelause innslag på bloggen. Ikkje har eg bil for tida heller, så eg kjem meg ikkje av garde for å kjøpe telefon etc.Men det blir vel orden på alt etter kvart.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...