tirsdag, juli 16, 2019

Dagbok 2019: 15.juli

Klokka er ca. 23.50, temperaturen ute er + 12 grader og det regnar- meir og mindre. Kan ikkje hugse å ha sett sola i dag.
Dagen har gått fort. Rasmus var av stad med bilen min og ville få den undersøkt og ev. reparert, men det var lang ventetid på alle verkstadane, så har tok og jekka opp bilen inne i garasjen og meiner han har funne feilen. Det er truleg noko gale med støtdemparen  på eine bakhjulet. Så får vi ta det derifrå. det er ikkje farleg å bruke bilen slik han er, men veldig irriterande å høyre på kakkinga.
Dei fleste i familien er seint oppe, så føremiddagen vart kort. I 14-tida kom Margrete og Ingeborg med Charlie, noko som vakte stor glede hos Ingar- mellom andre. Erlend var att heime for han var ikkje i form,; Amanda og Eirik var på jobb. Vi hadde avtalt å gå ut og ete pizza etter arbeidstid, så her hos meg fekk dei berre vaflar og kaffi. Vi sat her og prata og kosa oss til det var på tide å fare. Vi hamna på den indiske restauranten som eg aldri hugsar namnet på, den som før heitte Rosabella.
Vi vart til slutt 10 til bords, kjøpte 4 store pizza, og alt blei fortært. Så skilde vi lag med Margrete og hennar familie på parkeringsplassen, med løfte om snarleg gjensyn.Vi andre for heim i Starevegen og drakk kaffi enda ein gong.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 27.mars

Klokka er no 17.45, temperaturen ute er+ 9 grader, men det er overskya i dag, så det er ikkje så fint som det var i går. Eg sov godt sist na...