mandag, juni 24, 2019

Dagbok 2019: 24.juni

Klokka er 18.40, temperaturen er+ 19 grader C; det har vore ein del sol i dag, men no er himmelen grå.
I dag er det 32 år sidan eg var bestemor for første gong, i ein alder av 47 år. Den våren hadde eg tatt siste eksamenen min på DH i Volda, og lova på at eg aldri meir skulle ta eksamen, det løftet har eg halde. Så kan ein berre lure på kvar alle åra vert av. Det blir ikkje feiring av Einar i dag, han kjem vel med i oppsamlinga av fødselsdagar som har gått for seg frå og med 29.mai.
I går kveld reiste Margrete , Amanda og Erlend med nattbussen til Gardermoen for å ta fly til Island.Sist eg høyrde frå dei var dei i Milano, det vart nemleg slik at dei måtte ta omvegar til Milano og Paris for å kome til Island. Forstå det dei som kan. Dei rekna med å komme til Island 11 timar seinare enn planlagt. At det går an, seier eg. I praksis får dei ein dag for lite i Island. (No er det kanskje nokon som reagerer på at eg skriv i Island, men det er rett. Det heiter i når ein meiner landet, men når det er snakk om øya)
Eg hadde tenkt å klippe skråninga i dag, men syntest eigentleg ikkje at det var behov, så eg begynte med anna hagearbeid som luking etc. Etter kvart fann eg ut at eg ville klippe, og ja, det var gras nok. Mykje ligg att på marka fordi det var såpass vått. Det ser ut som om eg har klipt bio, og pent er det ikkje. Tungt var det imidlertid så eg brukte "draget". Etterpå måtte eg ha meg mat og drikke og pause. Sovna i godstolen då eg skulle sjå eit program som eg tok opp på TV i går.
Etter pausen gjekk eg ut og klipte rundt huset, men det er berre moro og ikkje tungt. Det ser ikkje så pent ut der heller, men eg trøystar meg med at det veks fort opp att. Graset veks godt når det får regn.Plenlappane opp mot vegen tek eg ein annan gong.
Sidan eg har vore mykje ute, har det ikkje skjedd noko inne.
I morgon skal Marit og eg på trening, kanskje blir det snart ferie der også. Eg likar treninga og eg trur den gjer meg godt. Ein kan sjølvsagt trene heime, men det blir ikkje det samme som å trene med apparat. No skal eg passe på å få med meg nyheitene i kveld.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...