lørdag, juni 29, 2019

Dagbok 2019: 29.juni

Desse bilda tok eg kl.19.00




Klokka er 18.00, temperaturen ute er + 20 grader , det er skya, men ikkje skodde no. I løpet av dagen har det kome nokre regndropar.
I dag har eg ikkje vore effektiv, men eg har pusla med eit kvart nesten heile tida. Eg har til dømes vatna blomster både ute og inne, tatt oska ut or to omnar, reinska ugras etc. etc.  Innimellom har eg sett litt TV, løyst kryssord og studert spansk. Eg får ikkje gjort alt eg har lyst til, for då streiker ryggen min. Men det er no ingen som jagar på meg - berre eg sjølv. Eg har så mykje eg gjerne skulle ha gjort.
I dag har eg gått her åleine og surra, men timane flyg av garde likevel. No er det veldig fint ute, sola kjem fram litt og himmelen er delvis blå. Trudde vi skulle få litt varme frå Afrika vi også, men så les eg på FB at første veka i juli skal vere kald.
Tenk at det berre er ein dag att av juni. Sommarmånadane går altfor fort.
Eg skulle ha gjort litt meir i hagen i dag, men stillferdig arbeid kan eg lure meg til med i morgon også. Elles har eg ingen planar for helga. Eg veit ikkje kva tid Margrete kjem att, har ikkje høyrt frå henne i dag. no skal eg finne meg ein kaffikopp såpass eg held meg vaken utover kvelden.

Siste dagen på Island. Amanda og Erlend ved Seljalandsfoss.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 1.mai

  Klokka er no 17.22, temperaturen ute er + 20  grader, og no skin sola igjen etter at det kom regn midt på dagen. Det har vel vore rimeleg ...