torsdag, mai 23, 2019

Dagbok 2019: 23.mai

Klokka er 19.30, temperaturen er + 15 grader C, det er litt skyer og vind, og ikkje så varmt som det var, men deilig vêr. Eg kom nettopp inn etter å ha klipt skråninga i fleire etappar med drikkepause mellom øktene. Der var mykje gras og så er det mose i underlaget, så det er tungt å klippe. Eg har ikkje skaffa meg kantklipper enno, så her er ikkje så strigla.
I dag har det vore ein spennande dag for meg. Ragnhild og eg reiste til Volda på shopping. Det var eg som hadde behov for litt nye klede, og med hjelp av ei god venninne fann eg det eg hadde bruk for. Sidan vi er pensjonistar begge to kan vi bruke all den tid vi treng til å sjå oss om. Vi nytta også høvet til å besøke ei anna venninne som bur i Voda. Det var også veldig hyggelig. Vi reiste frå Ørsta klokka 10 i dag føremiddag og var heime att i 15-tida.
Då eg kom heim bytte eg om fordi eg skulle ut og klippe plen, og hengde buksa på badet. Etter ei stund sakna eg mobilen, og gjekk for å finne den i bukselomma. Der var den ikkje. Eg tok fasttelefonen og ringde, men høyrde ingen ting. Litt seinare ringde eg igjen og gjekk ut på badet. Der ringde det i den andre bukselomma. Ja, det er utruleg at det går an.
I går strikka eg på kofta mi, i dag rekte eg opp att alt, ned til brotet, og no skal eg gjere det skikkeleg. Eg har den feilen at eg aldri hugsar at eg skal lese heile oppskrifta før eg begynner, men no har eg fått instruks frå Solveig korleis eg skal gjere det. Det er ho som skal montere, så eg kan ikkje jukse det til.
I morgon kjem truleg Øystein og Solveig innover, Øystein skal kjøpe maling, gutane skal male, og då snakkar eg om huset mitt- utanpå. Solveig ville vere med innover - og kanskje handle på Amfi?
Eg må kanskje lage meg litt middagsmat før eg begynner å strikke?

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...