søndag, februar 24, 2019

Dagbok 2019: 24.februar






Klokka er no 17.40, temperaturen ute er + 7-8 , det er overskya og vi har hatt både solgløtt og regnbyger i løpet av dagen.
I dag var eg budd på å vere heime åleine heile dagen og hadde lagt opp eit program med strikking og "kontorarbeid". Og slik blei det. Vart nesten ferdig med begge ermane på Erlend sin genser i går, så gjorde eg resten av jobben i dag - før eg la opp og begynte å strikke på bolen. 
Som de ser av bildet er eg ferdig med mønsterborda nede og sit no og strikkar rundt og rundt, det er litt kjedelig, men eg har på radio og høyrer eine programmet føre og det andre etter. TV-en set eg på når det nærmar seg dagsnytt kl.19. Det mørkeblå garnet er lettare å strikke enn det lysegrå som var i bolen til Margrete sin genser, det var meir lode. Går ut frå at det kjem av at det mørkeblå har vore gjennom ein fargingsprosjekt. 
Eg er alltid ivrig etter å fullføre prosjekta mine, men eg seier til meg sjølv at eg må vere forsiktig å ikkje øydelegge hender og armar, det er nok at eg har overforbrukt knea mine.
Sette meg til og skulle skrive årsmeldinga for pensjonistlaget, men mangla nokre opplysningar før eg kan gjere det ferdig. Det var ikkje alle møta eg var med på i fjor. Sidan vi skal ha pensjonistmøte komande onsdag, blir det ikkje spansk den dagen 
Elles er det vinterferie både her og på Kongsberg , etter som eg har forstått, denne veka. 
Audun kjem heim neste helg, så då får eg kanskje besøk av han og Einar. Einar var og sprang rundt Rotevatnet i går, og vann løpet. Som regal plar han bli nr.2eller 3. 
Eg har ingen planar for morgondagen med unntak av strikketøy- har som mål å bli ferdig med genseren til neste helg. For då kan eg seie at eg har strikka to genserar på tre veker. Eg må alltid finne på slike konkurransar med meg sjølv- og det er berre dumt Men så skal det seiast at eg MÅ strikke når eg ser TV - eg greier ikkje å sitte i ro med hendene i fanget. D
et har vore så vårleg no nokre dagar at ein tek til å kjenne på at ein må gjere noko ute, men eg trur hagearbeidet får vente litt til.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 5.mai

Klokka er no 18.13, temperaturen ute r + 13 grader C. Det har vore sol og fint i heile dag, men ikkje så varmt som i går. Eg vakna tidleg i ...