mandag, januar 28, 2019

Dagbok 2019: 28.januar

Klokka er no 18.20, temperaturen er minus 3 grader C. Denne dagen har vi hatt skiftande vêr, lettskya, kaldt og litt sol først på dagen, så kom det og snødde litt når det leid på, så no har vi eit fint lag med nysnø oppå isen. Eg går veldig forsiktig i trappa.
I dag hadde eg hatt lyst nedover, men det vart ikkje noko av. Det vart i grunnen ikkje så mykje av noko i dag, eg var litt lei både av strikking og anna, men det kom seg veldig då eg fekk lydbok attåt strikkinga. Men først hadde eg stroke nokre klede og laga meg middag.
Eg var ein tur til postkassa og der fann eg eit uventa brev. Eg var på røntgen førre veka og trudde det var resultatet som kom. Det var det vel på ein måte; det var innkalling til CT av venstre kne. Og no når eg trudde eg var nesten bra! Og ikkje nok med det, CT-en er neste onsdag 6.februar kl.8.30. Kva tid må eg då stå opp? Eg har tenkt å ringe legen å seie at viss dei skal undersøke v.kne får dei ta høgre også, det er ikkje så mykje betre ,det. Og så må eg bestille taxi på legesenteret-slik som sist. 
Denne onsdagen starter spanskkurset, så eg håper eg får vere med der neste onsdag også. Etter som eg forstod kunne CT-en ta litt tid inklusive venting etc. Eg vil ikkje gå å spekulere på kva det kan vere, eg får vente å sjå kva dei finn. Hofta skreiv dei ingenting om, og no er det den som eigentleg plagar meg mest.
Eg kunne ha gått ute på vegane no, men tek ingen sjansar. Og spark er utelukka sidan dei sandar overalt.
I dag har eg ikkje sett eit menneske - og eg er lei av vinteren! Eg har lyst ut og jobbe i hagen, men må vel smørje meg med tolmodigheit. Ikkje mi sterkaste side. No skal eg strikke ferdig dagens lest, og kanskje begynne på ein ny.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 22.april

No er klokka blitt 16.35 utan at det har hendt så mykje. Det mest dramatiske som har skjedd er at eg har prøvd å slette alle bilda mine på P...