tirsdag, januar 29, 2019

Dagbok 2019: 20.januar

Klokka er no 17.50. Temperaturen er 0 grader C, og ønsket mitt er at den skal stige slik at snøen smeltar. Eg har ikkje bruk for snø når eg ikkje kan bruke spark på grunn av strøing. Ja, det er no bra at dei strør så ikkje folk dett. Dessutan har dei vore særs flinke å brøyte denne vinteren, så vi skal ikkje klage. No håper eg det blir godt bilføre i morgon så Marit kan køyre oss på spanskkurs. 
Tunet mitt var mòka då eg stod opp, og eg har fått vite kven den skuldige er. Eg må berre takke så mykje for all hjelp eg får. Eg hadde nesten gløymt kor mykje snø det kan kome, i fjor og året før var det nesten ingenting.
Sist natt fekk eg aldeles forferdeleg vondt i begge beina, men det gjekk over og i dag har eg vore heilt bra. Neste onsdag skal eg på CT i Volda med eine kneet mitt.
Eg har ikkje gjort mykje fornuftig i dag. Eg har drive å mòka litt snø, mest på altanen. Og så har eg hatt lange kvilepausar med lydbok og strikketøy innimellom. Eg er litt spent på korleis eg er i form i morgon; det er ryggen som er problemet , armane er sterke og friske .(Bank i bordet)
Altanen oppå tilbygget har ikkje støypt plate , derfor må eg prøve å lette vekta, no har eg mòka halve altanen, så får vi sjå i morgon. Det beste hadde vore om snøen smelta! Meiner eg.Eg målte snødjupna på altanen til 55cm. Det høyrest ikkje så mykje ut, når eg ser på TV at det somme stader har kome 2-3 meter snø på kort tid.
Eg strikka ferdig eit lestepar i går, og i dag har eg lagt opp eit nytt. Trur ikkje det blir ferdig så fort.
Elles har det ikkje hendt så mykje i dag. Eg prata litt med Marit, og så har eg kontak med både den eine og den andre på Messenger. Slik er det berre.Mens eg har sete her og skive, har det mørkna ute.
Møre-Nytt i dag. Stort oppslag om den nye idrettshallen i Ørsta. Bildet er tatt mot publikum, bak ryggen til Erlend, som var der og spelte med bandet sitt, Migraine. Grunnen til at det var dei som slapp til, var at dei vann "The Battle of the Band"-før jul.
Eg var ikkje på opninga, men før eller seinare får eg vel sjå hallen. Karsten Warholm var der og klipte snora.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...