mandag, desember 24, 2018

Dagbok 2018: 24.desember - julaftan

Eg vil ikkje framheve ei julegåve framfor andre, men denne bøtta med fuglemat frå Håkon og Birte var kanskje den mest originale gåva. Håkon har alltid vore interessert i fuglar, og han har hjelpt meg med å henge opp "fuglemataren". No skal fuglane få julemat!

Klokka er 23.20, temperaturen er + 6 grader C og det regnar, så det er ikkje eigentleg julestemning når det gjeld vêret. Men eg har hatt ei fin julaftan på Hareid. Solveig henta meg kl.14.30, og før vi køyrde utover var vi innom gravplassen og tende lys på grava.
På Hareid var alt på stell og julemiddagen var god, som alltid. Eg hadde trudd at pakkehaugen var litt mindre enn vanleg i år, men alle fekk mange gåver, sjølv om vi no er berre "vaksne" folk. 
Sjølv fekk eg ei heil pappeske full ++. Eg skal ikkje legge ut gavelista, berre nemne at eg har fått rikeleg med strikkegarn, ny potetskrellar og ana som eg ønska meg. Dette er berre ei førebels takk til alle givarane. Foten har ikkje plaga meg i det heile tatt i kveld, sidan eg har sete i ro heile tida, ete og drukke kaffi. Andre juledag reknar eg med/håper eg at familien kan samlast her. No når så mange av barnebarna er "bortreiste" til vanleg er det ekstra kjekt å kome i lag. Takk til Solveig og Øystein for ein fin julekveld. Det var Øystein som køyrde meg heim att. Eg vil helst ligge i mi eiga seng.
Ønsker alle ei fin jul vidare.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...