torsdag, november 08, 2018

Dagbok 2018: 8.november

Klokka er 18.25 , temperaturen er + 11 grader. Det regnar aldri så lite, gata er våt, men ikkje trappa.Eg har ikkje vore så mykje ute i dag. Stod opp seint, fordi eg låg lenge før eg sovna i går kveld, og sovna "attpå" i dag. Kven bryr seg?
Så snart eg var ferdig med morgonstell og frokost sette eg meg ved maskina og skreiv referat frå møtet i går. Det var ikkje vanskeleg, men det var mykje som skulle med, så det vart litt lengre enn eg likar å ha det. OK-eg var ferdig og hadde sendt det til avisa før klokka 13, så spørs det kva tid dei får plass til det i avisa.
Eg hadde ikkje så mykje planar for dagen, men eg fekk rydda opp i eit par skuffer, og samla i hop noko metall som Einar og eg skal ha med oss på VØR i morgon. Vi skal bort dit uansett, for vi skal på biltilsynet, der eg har vore tre gonger før, siste halvåret. Saga litt og kosta garasjegolvet også.
Til middag i dag hadde eg grillpølser i Taco-lefse, med ketchup og sennep. Det er ikkje kvar dag eg lakar like enkel mat.
Det verste med å ete seg mett og fyre godt i omnen, det er at ein kan sovne med strikketøyet i handa. Ikkje at eg søv lenge, men med ein liten høneblund held eg ut lenger utover kvelden, det er den beste tida på døgnet, med strikketøy og TV eller lydbok. No når eg er her åleine ser eg meir TV enn før, og konsentrerer meg betre om nyheiter og diskusjonsprogram til dømes. Elles så ser eg ein heil del seriar , meir og mindre heilhjarta.
I morgon ventar eg altså Einar innover og då er vi alt komne til fredag igjen-tida går så altfor fort. Eg føler på at eg må bake til jul i år, men eg har no alt bakt eit par boksar med småkaker-bakte dei på Kiwi. Er det noko eg hatar å gjere, så er det å bake. Så please lat meg sleppe ! No er det snart dagsnytt og i dag har eg ikkje høyrt nyheiter, så kva veit eg om det som skjer. Har ikkje snakka med ei sjel i dag- men mange i går.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...