onsdag, november 28, 2018

Dagbok 2018: 28. november


Klokka er 18.50, temperaturen ute er + 7 grader C. Klokka 10 i dag føremiddag var det minus 5 grader C, så det er snakk om ei alvorleg stiging på temperaturen. Og det merkast inne også. Ikkje meg imot, eg likar ikkje kulde. Noko som er merkeleg, og som eg aldri har sett før, er at det ligg snø på marka og på gata, men ikkje i fjellet.
Eg er framleis ikkje særleg mykje betre i venstrefoten, kneet er ein ting, verre med hofta, den gjer at det er vondt både å sitte og å ligge. Eg er også litt sår i halsen, men eg er ikkje sjuk!
Eg har vore litt passiv desse siste dagane, men eg har i alle fall strikka litt. Eg har strikka meg ein god varm "hals"-kanskje derfor vi fekk mildvêr ? Og så stoppa eg hol i nokre lestepar. Det høyrest sikkert litt rart ut, men eg likar å stoppe sokkar.
Elles har eg ikkje gjort så mykje. Men så fann eg ei melding på Messenger-Audun ville ta seg ein tur innover. Eg hadde ikkje tid til å lage noko spektakulært, så det vart sveler. Mens eg steikte dei siste svelene ringde Ellen Marie, så vi fekk oss ein hyggeleg prat før Audun kom. Vi drakk kaffi og såg sjakk. No har eg ikkje sett TV på ei stund, så no må eg sjekke korleis det går med Magnus. No blomstrar den siste novemberkaktusen min, Den heng frå taket her på datarommet mitt. Eg har fire som er avblomstra.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...