lørdag, august 25, 2018

Dagbok2018: 25.august

Klokka er no 18.30, så i kveld rekk eg visst å få med meg nyheitene. 
Temperaturen er + 12 grader - og best som sola skin , så høljer det ned. Ikkje så godt å bestemme seg for om ein skal vere ute eller inne då. I dag har eg vore inne det meste av dagen, ikkje snakka med eit menneske -knapt nok sett eit. Sov dårleg i natt, men tok det att på morgonkvisten.
I dag føremiddag vaska eg eg bad og kjøkken, og gjorde diverse anna husarbeid. Litt skriving vart det også, i samband me pensjonistmøtet som skal vere den 5. september. Med andre ord har eg ikkje vore så aktiv. Hadde lyst å gå ein liten tur, men så kjem bygene. begrensa meg til å gå ut i hagen og plukke opp nedfallsfrukt, dvs. eple, og så fann eg nokre opalplommer på eine treet. Rista ned nokre blå plommer, men dei var overmodne, så dei fleste var ikkje etande.
La meg på sofaen og las i ei papirbok, og sovna ei lita stund. Eg har ikkje strikka ei maske i dag, eg kjenner at eg må ta det litt med ro, og ikkje overdrive strikkinga, då får eg låkt både her og der.
Elles har eg i oppgåve å gi Lollo, katten til Marit, mat, mens ho er på hytta. Men Lollo har ikkje vist seg. Eg sette meg opp på uteplassen til Marit for å sjå om katten kom då. Men nei. Kattar veit som regel å finne seg mat, og eg trur ikkje ho svelt i hel om ho er ein dag utan mat.
I kveld blir det sikker mykje å sjå på TV, elles har eg mange bøker eg kan lese, både på papir og på øyret, så eg har alltid noko eg kan gjere.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...