onsdag, juni 20, 2018

Dagbok 2018: 20.juni

Margrete fyller 50 år i dag. Eg gratulerer! Så vidt eg veit er ho bortreist på dagen. Dersom vi tek med Amanda som er fødd 29.mai og Solveig som har fødselsdag 3.juli så har vi 7 fødselsdagar å feire i desse dagar. Det vil sikkert resultere i eit sommartreff der vi samlar alle som samlast kan. Tida vil vise kva det blir til.

No er klokka snart 21 og dagen har gått altfor fort. Vêret har vore bra i dag, ein god del sol, men lite varme. No er det + 12 grader. Har ikkje hatt tid å kjede meg eit minutt i dag, men har heller ikkje "gjort" så mykje. Har rett nok strikka ferdig eit lestepar som eg har halde på med nokre dagar. Og så tok eg ein razzia og rydda litt i kleskapa mine. Dessverre fann eg ikkje så mykje å kaste. Har liksom bruk for alt, ein har alltid bruk for litt arbeidsklede etc. Nokon som kjenner seg att?
Ragnhild ringde på føremiddagen og spurde om eg ville vere med å besøke ei felles venninne i morgon, og det ville eg; men i kveld kom det beskjed om at det ikkje passa med dagen. Ergo blir eg heime, men må prøve å få av garde brevet til Hønefoss.
Då eg så vidt var ferdig med middagen, ringde Ellen Marie og vi prata så lenge at mobilen min gjekk tom for straum. 
Eg hadde avtalt med Marit at ho skulle komme og besøke meg og fortelle frå pensjonistturen og det gjorde ho. Dei hadde hatt ein fin tur. Kjekt at Ragnhild og Marit har funne vegen heim att til Ørsta. Eg er bra i kneet når eg ikkje anstrenger meg, det var slik eg kom meg til att første gongen. Eg har ikkje gjort alle øvingane mine enno i dag, men kvelden er ung.
Eg har problem med å sovne om kveldane, prøver å komme meg opp i senga før halv to-det greidde eg i går, men det gjekk timesvis før eg sovna. Om morgonen søv eg godt! Men eg blir litt trøtt midt på dagen-utan at eg sovnar av den grunn.
No ser eg fram til at barn og barnebarn skal få ferie slik at eg kan få litt transporthjelp etter kvart. Eg har eigentleg mange jern i elden.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 18.mars

  Klokka er no 16.23. Temperaturen ute er + 8 grader C. Det er skya og ikkje sol, men opplett. Denne dagen har eg ikkje utretta mykje, men d...