mandag, juni 18, 2018

Dagbok 2018: 18.juni

Klokka er 18.00, temperaturen er + 14 grader C, akkurat no er det opplett, men vi har hatt nokre gode regnbyger før på dagen. Hagen trong vatn, så bygene er velkomne, berre dei har vit å forsvinne når vi har fått nok. I dag har eg gjort lite og ingenting, så eg har ikkje noko å skryte av. Tvert imot. 
I dag skjedde det som eg har vore redd for kvar dag sidan eg sende av garde papira mine  til aust og vest. Eg fekk eit brev i retur frå "Kartverket". Der mangla Uskifteattest. Korleis eg har klart å ikkje sende den med, forsår eg ikkje. Men no har eg lagt ved attesten og må sende heile smørja tilbake til HØNEFOSS. 
Det er ikkje så enkelt å få sendt brev, her er ikkje postkasse så nær og eg lyt i alle høve ned på "Post i butikk" sidan eg ikkje anar kva det kostar å sende brevet. Sist var det 14 kr, men med eitt ark til kan det lett bli dyrare. Ja, det er eit lite problem.
Men eg ville gjerne bli ferdig med "papirmølla".
I dag skulle eg vere hos fysioterapeuten klokka 12.30 og Marit U køyrde meg ned. Eg vart grundig undersøkt, og konklusjonen var at det er ein senebetennelse. Eg fekk gode råd og eit program eg kan gjennomføre heime. Eg fekk også behandling med ultralyd. Viss eg ville ha meir behandling skulle eg ringe. 
Det var ikkje snakk om trening i apparat, tvert imot skulle eg halde meg nokså roleg, men hagearbeid og gange i terreng var bra. Eg har liggande nokre bitar av plastrør som eg hadde tenkt å kaste i bosset, men no skal i alle fall det eine bli eit "treningsapparat".
Det vart ikkje sagt noko om taxi, så eg tenkte eg kunne gå opp att, sidan motbakke ikkje er det verste. Men eg kjende fort at det ikkje var ein god idé, så eg ringde Solveig nabo, hadde sånn halvvegs ein avtale med henne. Eg gjekk ned på Kiwi i Vik der ho plar handle, og så handla vi litt begge to. Det var ikkje så mykje eg hadde behov for, eg handla sist fredag, men eg kjøpte meg mellom anna ein boks sursild. Det vart middagen i dag; sursild og hardkokte egg. Det var veldig godt. Men der er mykje sild att, så det spørs om eg får lyst på meir innan rimeleg tid.
Eg har ikkje "gjort" noko i dag; når eg ikkje startar frå morgonen av blir det liksom ikkje noko med meg. Det kan hende eg tek ein tur ut i hagen, eller sit med beina høgt og gjer øvingar, begge delar er lov.
I dag er det 2 månader sidan Nils døde. Tida har gått fort, men likevel verkar det som det er lenge sidan.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 18.mars

  Klokka er no 16.23. Temperaturen ute er + 8 grader C. Det er skya og ikkje sol, men opplett. Denne dagen har eg ikkje utretta mykje, men d...