fredag, juni 15, 2018

Dagbok 2018: 15.juni




Klokka er23.15, temperaturen er + 12 grader, det har vore regnbyger og litt vind i dag. Ikkje dramatikk her i alle fall.
Eg vart sittande og sjå på ein serie på TV, ikkje at den interesserte meg så mykje, men med strikketøy attåt vart det bra. No er det ein liten pause så eg kan skrive. Har ikkje skjedd så mykje i dag. Eg vaska og rydda litt på føremiddagen, så strikka eg litt etc. til klokka nærma seg halv seks. Då kom Solveig og vi for på handel. Var først innom Amfi, der vi ikkje kjøpte så mykje. Etterpå handla vi mat etc. på Spar. Eg serverte ost og kjeks til kaffien i dag. Skulle vel vore te eller noko anna, men vi er tross alt kaffikjerringar. Solveig hadde med Øystein si nye bok både til meg og Margret, så no får eg ta meg sammen og lese på papir. Det er litt vanskeleg å konsentrere seg når ein ikkje kan strikke mens ein les. Må "ha noko på hendene". 
Ho hadde med seg andre bøker også, som Margrete og eg kan dele på.
Solveig tok ein del bilde som ho skal vise snikkaren på Hareid, han som skal fikse huset vårt utpå sommaren ein gong. Blir ikkje med det første.
I dag er det Hilde på Eid som fyller år, og eg gratulerer. I løpet av siste delen i juni er det fire i familien som har fødselsdag, den 20,22,24 og 26. Solveig har bursdag 3.juli, men då er det pause heilt til oktober.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...