tirsdag, desember 12, 2017

Dagbok 2017: 12.desember

 Morgon.

Ettermiddag.

Klokka er no 21.20, temperaturen er minus tre grader, C og det er lettskya. I dag tidleg var det minus 8 og etter kvart sol i fjella.
Eg kom att frå Ørstaheimen for mindre enn ein halv time sidan. Nils har det veldig bra så lenge han får ligge i senga og slepp å gå fram. Dei steller godt med han der ute, og er veldig hyggelige mot meg også. Det einaste som opprører Nils litt er når dei begynner å snakke om at han kan reise heim. Eg har sagt til han at eg gjerne vil ha han heim, men då må dei komme og sjå og forklare korleis vi skal møblere og ordne oss. Vårt hus er ikkje bygt etter universell utforming. I dag var han veldig bra, sa han. Når han av og til rotar litt og seier noko som er feil-så er det på grunn av medisineringa. Elles er han klar som blekk. 
Og eg må berre vere der så mykje eg vil og kan, seier dei, og mat kan eg også få. Det har eg takka nei til så langt.
Eg er nokså bestemt når eg snakkar med både lege og sjukepleiar, så han stolar på at alt blir ordna på beste måte.Når eg seier det!
Elles har eg hatt ein fin dag. Føremiddagen heime vart heller kort, så ingen ting vart gjort. Venninna mi henta meg 11.30 og så køyrde vi til Volda, der sola skein. Vi handla mat på Mega og elles diverse ting rundt om på butikkane og så var vi på kafé og drakk kaffi.Det er lenge sidan eg var til Volda sist- og då var det ein snartur til sjukehuset for at Nils skulle få ei sprøyte.
Eg skal ikkje legge skjul på at det er godt for meg å komme meg litt meir ut. Skulle ønske Nils også var meir mobil. Takk til Ragnhild for ein fin tur.
I morgon kjem Solveig og Øystein innover ein tur og då skal dei sjølvsagt besøke Nils.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 22.april

No er klokka blitt 16.35 utan at det har hendt så mykje. Det mest dramatiske som har skjedd er at eg har prøvd å slette alle bilda mine på P...