torsdag, november 16, 2017

Dagbok 2017: 16.november

Klokka er 19.45, utetemperaturen er +3 grader C og det har vore regnvêr og mørkt i heile dag. Enno ligg det litt snø att.
Dette har vore ein laber dag i heimen. Det begynte med at eg ikkje fekk sove sist natt, så eg vart liggande å høyre lydbok nesten heile natta. Men eg måtte lese om att noko av den i dag -var ikkje sikker på om eg hadde fått med meg alt. Då eg stod opp, relativt tidleg, såg eg at sovetabletten låg att på nattbordet. Eg har brukt sovetablettar i meir enn ti år, og har sjeldan og aldri gløymt å ta dei, men i den siste tida har det skjedd 3-4 gonger. I tillegg til at eg var trøytt var eg også dårleg i magen før middag. Forkjølinga heng også i.
Nils er alltid ganske "sløv" til langt på dag, og i går og i dag har han ikkje greidd å ete opp frokosten som han får på senga. Han fekk ligge frampå så lenge han ville. I mellomtida støvsugde eg alle teppegolva og gjorde anna "forefallande" husarbeid. Vaske får eg gjere i morgon. Vi fekk melding frå kreftkoordinatoren om at ho og fastlegen kjem innom oss i morgon klokka 15.15. Vi har ikkje sendt bod på dei, og det er ikkje noko dramatikk i bildet, så naboane må ikkje bli engstelige.
Nils stod opp når det lei på dag, han åt faktisk litt middag, fisk og poteter + dessert. Eg et ikkje stort meir enn han, men eg har no litt å gå på. Han kom seg til litt etter kvart, med hjelp av tablettar og litt søvn, så no sit han og ser Lothepus.
Eg har hatt ut bosset, fekk plass til ein sekk hageboss i dunken og leverer ein ved sidan av. Så no har eg berre ein sekk att og den står i tilbygget. Fekk rydda litt i garasjen, men vil ikkje kalle der ryddig akkurat. Men vi må vel tenke på å få plassert bilen under tak. Om ikkje alt er perfekt, har vi det relativt bra.
I dag kom Jørn på besøk og hadde med seg fersk blåkveite til oss. Det har vi aldri smakt.(Berre røykt). Og så kjem no HBO-ane innom ein gong for dag så vi får alltid besøk.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...