søndag, oktober 29, 2017

Dagbok 2017: 29.oktober

Klokka 13.00

Klokka er 18.20, temperaturen ute er + 2 grader og det er mørkt ute. Det vart tidleg kveld i dag, det er det eg likar minst med vinterhalvåret - mørkret! I dag har vi hatt all slags vêr: regn, hagl snø, sol og litt vind. Så i dag har det vore heilt greitt å vere inne.
Eg vakna til normal tid, så Nils fekk mat og medisin klokka 9.00-slik han skal ha, og vi har fylgt timeplanen nøye i dag. Nils har hatt ein god dag, han har vore i bra form når ein ser bort frå at det er vondt i hofta så snart han skal bevege seg. Han har ete middag ein gong sidan førre sundagen, men i dag prøvde eg å lage noko han ville ete. Eg laga potetstappe frå grunnen, og varma vanlege kjøttpølser, og det smakte. Han fekk ein relativt liten porsjon, og ville ha ein halv porsjon til i tillegg. Ergo åt han akkurat like mykje som eg- og eg var stappmett. Er ikkje så vant til å ete middag eg heller for tida. Mens eg heldt på å rydde opp, kom Håkon innom-han hadde utført ei teneste til morfaren. Så drakk vi litt kaffi i lag med han. Eg hadde ikkje laga noko ekstra i dag, så det vart berre kjeks til.
Elles har eg funne såpass med restegarn at eg har fått til to brot som eg har strikka parallelt. Har også rippa ei bok og høyrt litt lydbok. Etter at HBO hadde vore her vart eg så trøytt at eg trudde eg hadde sovna, men eg berga meg ved å sjå TV.
I morgon må eg vere litt aktiv. Fastlegen skal komme på besøk, men han kjem truleg ikkje før etter at kontoret er stengt, men eg veit ikkje, så det er vel best å halde seg heime.
Vi har hatt ein god dag i dag.
Klokka 15.30

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...