torsdag, oktober 19, 2017

Dagbok 2017: 19.oktober.

Klokka er 19.30, utetemperaturen er + 2 grader, men i dag tidleg var alle marker kvite av rim. Så kom sola og det vart eit fin dag.
Nils hadde problem med å sove i går kveld og tok ein liten sovetablett som legen har skrive ut til han, og sov gjorde han. Først låg han lenge og då han kom seg opp av senga var han framleis trøtt og sov vidare i stolen sin etter frokost. 
Klokka 14.00 skulle vi ha middag. Eg hadde steikt blålange av den vi fekk av Jørn, steikt løk og kokt poteter og gulrøter. Det var godt og vi åt ein bra porsjon begge to.
Eg slappa av litt før eg dusja og gjorde meg klar til frisering. Marit køyrde meg fram i Mosmarka; eg hadde tenkt å gå, men tok imot tilbodet hennar for at eg ikkje skulle vere for lenge vekke. Då eg var på heimveg ringde Nils og sa at Håkon ville hente meg, han og Birte hadde vore ute og drege teiner, og stakk innom Nils på heimvegen. Då sa eg at Håkon kunne hente meg på Kiwi, så fekk eg handla inn rikeleg med melk, blant anna.
Då eg kom heim var Nils våken og i tilsynelatande fin form. Noko liknande skjedde ein gong før, då han fekk ein halv sovetablett av meg. Det blir sikkert litt voldsomt med sovetablettar i tillegg til all annan medisin.
Håkon hadde fått ein hummar og nokre få krabbar i dag. Men to av teinene hadde vore opna og den eventuelle fangsten var stolen. Somme folk er skikkeleg simple. To teiner har han også mist i løpet av sesongen. Dei var av ein rimeleg sort, kosta 200 kr stk. Tenk å gjere seg til tjuv for så lite. Men Håkon er skuleelev/student og ingen Krøsus så for han betyr hundrelappane ein del.
Eg er fornøgd med at eg har fått kort hår igjen, såg ut som ei trollkjerring før eg endeleg kom meg til frisør.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...