fredag, oktober 20, 2017

Dagbok 2017: 20.oktober.

Etter å ha fått diverse glas med plommesylte frå Solveig, med misvisande etikett, fekk vi i dag dette glaset der etiketten og innhaldet er i samsvar. Takk for gild svenske-gåve, Solveig.

Klokka er 21.40, utetemperaturen er + 11 grader. Det var kaldt i dag tidleg, og eg fekk sett Gullbusken inn i vaskekjellaren så den ikkje skulle fryse. Låner sekkehjul hos naboen to gonger i året til å frakte den planten inn eller ut. Så kom altså ikkje frosten  no, men den kjem nok !
Heldigvis var Nils mykje betre i dag då han vakna enn han var i går, så vi har hatt ein god dag.
Eg har det med å vakne tidleg, ikkje fordi er  blitt morgonfugl, men fordi eg verker i ryggen, og det einaste som hjelper er å komme seg opp og i bevegelse.
I dag fekk eg vaska "rundt" på kjøkkenet før Nils stod opp. Etter at han hadde ete frokost etc. laga eg ei eplekake, og mens den stod i omnen kom kreftkoordinator Solfrid på besøk. Det er alltid kjekt når ho kjem, då snakkar vi sjølvsagt om sjukdom og medisin, men ikkje berre det.
Etter at ho hadde fare åt vi middag, som i dag bestod av Grandis frå frysaren. Det var heilt greitt med litt "nødproviant" etter å ha ete fisk heile veka.
Nils skulle slappe av litt så eg tok meg ei økt i hagen og var ute til HBO kom klokka 16.
Eg hadde ikkje vore borti noko griseri, men lukta pyton, så eg gjekk rett i dusjen og fekk på meg reine klede etterpå. 
Kaffi og kake vart det då Solveig kom ein tur, eg hadde eigentleg ikkje venta henne før i morgon, men det passa betre for henne i dag. For oss passar det eigentleg støtt.
Og etter ho hadde fare vart det TV. Kjekt at Beat for Beat er tilbake.
Dagane og kveldane går berre så altfor fort.
No kjem eg til å sakne nabo Marit som er på veg til Kypros i lag med andre seniordansarar og skal vere der i to veker.
Ønsker alle blogglesarane mine ei god helg.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 18.mars

  Klokka er no 16.23. Temperaturen ute er + 8 grader C. Det er skya og ikkje sol, men opplett. Denne dagen har eg ikkje utretta mykje, men d...