tirsdag, oktober 17, 2017

Dagbok 2017: 17.oktober

Klokka er 19.15, temperaturen er + 4 grader C. Det har regna i dag også, men no trur eg vi går inn i eit tørrare og kaldare klima -for ei stund.
Det er ikkje så ofte tinnitus  plagar meg, men i kveld er det ille. Det gjer at eg får vondt i hovudet og er litt kvalm. Det er nok rett og slett fordi dagen har vore litt for hektisk for meg.
Starta dagen som vanleg, og Nils var i bra form, det er tross alt det viktigaste.
Eg skulle på styremøte klokka 12.00, men prøvde å komme av garde så tidleg at eg skulle få tid å stikke innom apoteket først. Eg vil no helst ikkje at Nils skal vere heime åleine så lenge heller-elles kunne eg ha gått nedover tidlegare.
Sidan eg måtte dusje og vaske håret blant anna, vart klokka 11.20 før eg la på sprang. På apoteket var det ikkje kø, men ekspedisjonen tok si tid, så eg måtte nesten springe opp til kulturhuset-kom berre eit par minutt for seint.
Men så hadde vi fått besøk av leiaren i Pensjonistforbundet i Møre og Romsdal, og eg fekk ein noko stressande jobb med møtereferatet, og møtet varde to timar i staden for ein. Eg tenkte på han som var heime, og ringde heim, men han hadde det bra. Klokka 14.20 var møtet slutt og eg meir sprang enn gjekk opp att bakkane -ja, alt er relativt, men eg brukte 20 minutt på heimturen. Så var det berre å finne fram middagsrestane frå i går og varme i mikroen. Då vi hadde ete vart det "kakekrig" og så kom HBO-en. Eg tenkte på referatet eg måtte skrive, så eg tok det like godt mens eg hugsa det meste, og no er det gjort! Puh !
 Nils har på TV heile tida og det er slitsomt for hovudet mitt når tinnitusen er så plagsom, så eg lurer på å "springe" ned på butikken og kjøpe melk. Vi er heilt lens.

KL.20.30. No har eg vore ein tur på butikken og kjøpt melk, smør, bananar etc. Brukte 10-12 min. på heimturen med tungt nett. Det er inga amerikareise akkurat. Når eg skriv så mykje om kor eg går og spring etc. er det ikkje for å skryte, det er pur glede over at eg KAN gå. I mange år var eg så dårleg i hofta at ein tur rundt huset vart for mykje.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...