onsdag, oktober 11, 2017

Dagbok 2017: 11.oktober

Klokka er 18.40, temperaturen ute er + 10 grader og det har regna stort sett i heile dag. Eg har enno mykje arbeid att ute og treng fint vêr, så vi får håpe det lettar opp att. Eg saknar utearbeidet, sjølv om eg har mykje eg skulle ha gjort inne også. Det blir liksom ikkje så mykje trim i å rydde og vaske i skuffer og skap, sjølv om det er eit nyttig arbeid.
Nils er relativt bra, men han sit no for det meste i stolen sin, med TV som selskap. Så blir eg også sittande innimellom. Men har sjølvsagt eit lite "spøt".
No skulle eg inn på Facebook, men maskina dreiv og oppdaterte seg på eige initiativ, og då den var ferdig med det, var Facebook låst med hengelås. Veit ikkje om den kjem til å låse seg opp att sjølv. Heldigvis har vi ein Laptop også, så heilt hjelpelaus er eg ikkje.
I går kveld skulle vi kose oss med krabbe. Å koke krabbe har alltid vore Nils sin jobb, men no måtte eg tre til. Han hadde kommandoen. Vi kom i mål, men det vart mykje boss og lite mat. Dei fleste krabbane var tomme. Ikkje ein gong i klørne var det særleg mykje å ete. Men vi vart no mette, og eg trur eg fekk nok. Det vart mykje rot, så eg fekk ein jobb å ordne opp. Når vi åt krabbe i Sula (Solund) var det å sitte ute og knuse krabben med steinar, og så kom måsane og rydda opp. Det var tider.
I morgon meiner eg at Ingeborg kjem heim ein tur. Solveig og Øystein er ute og fartar og tek kanskje med seg Audun heim att. I dag har vi ikkje hatt besøk av andre enn HBO -"Moxnes".

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...