fredag, september 22, 2017

Dagbok 2017: 22.september

Olaug er i Helsinki i lag med andre tannlegestudentar. Dette er Bergensstudentane i si uniform.

Klokka er 18.40, utetemperaturen er + 15 grader og no regnar det. Tidlegare i dag har det vore opplett.
I dag kan eg ikkje skryte av at eg har jobba så mykje, dagen har liksom gått litt opp i tull. Eg vaknar tidleg om morgonen, prøver å ligge litt attpå, men må stå opp fordi ryggen er vond. Det gir seg så snart eg kjem i bevegelse. Nils fekk medisin på senga i dag også, men stod opp og åt frokost. Appetitten er ikkje så stor, den var mykje betre i sommar. Men han har ikkje vondt når han held seg i ro, så det er i alle fall positivt. 
Eg var no ute og saga og klipte litt i dag også, men ikkje så lenge. Plukka litt Victoria-plommer, dei er kjempegode når dei er skikkelig modne. DET  har Nils lyst på, men kan ikkje ete ubegrensa. Elles så vart det ein enkel middag i dag, for Nils har eigentleg ikkje lyst på middagsmat. I dag hadde vi grillpølser og kjøpestappe. I går kjøpte eg to posar med Toro potetmos-det må vere første gong eg har kjøpt noko slikt etter at eg vart pensjonist.
HBO-en som kom i dag er han vi kallar "Moxnes"-eg har ikkje sett han sidan Ingeborg var her.
Einar skulle på eit oppdrag i Volda så han stakk innom. Han fekk plukke plommene som eg ikkje nådde.
No blir det vel mykje TV i kveld, og eg er snart ferdig med lesten som eg begynte på i går. Når eg er ferdig med den skal eg strikke fleire kjøkkenklutar til Solveig.
I morgon tidleg skal naboen og eg på tur til VØR med ørten sekker hageavfall. Det verste er at eg kjem til å produsere meir hageavfall så lenge det er bert.
Ønsker alle ei god helg! Eg får ikkje inn i hovudet at det er fredag -for meg har det vore laurdag i heile dag.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...