fredag, august 18, 2017

Dagbok 2017: 18.august

Klokka er 20.45, temperaturen er + 16 grader C og sola skin på andre sida av bygda. Det har vore ein fin , varm dag med lette skyer og utan regn.
Eg tok meg nettopp ein liten runde i hagen og tok bilde av noko av det som blømer. Blomkarsen sår seg sjølv nedanfor garasjen kvart år, i år vart det veldig mykje blad før blomstrane kom. Nedanfor tilbygget har vi planta tre sortar klematis, men berre den lavendelblå blomstrar enno. Den mørkeblå som veks på austsida av huset blomstrar også. Og så har vi nokre roser som også er i blomst. Andre sortar er ferdige for i år. Eg får ikkje så mykje tid til å dyrke blomster no når eg er åleine om hagestellet, så i dag spadde eg opp enda fleire av staudene nede på muren, for at det skal bli lettare å slå.


I dag var eg ikkje så full av energi som eg brukar å vere, så derfor fekk eg heller ikkje gjort så mykje. Jobba litt i hagen før eg laga middag, og etter at vi hadde ete og "pausa" vaska eg eit par golv før Solveig kom ein tur i 18-tida. Elles har vi hatt besøk av ein SV-ar som skulle hente eit "telt" som har vore her til oppbevaring og dei vanlege HBO-ane. Med Nils er det ikkje store endringar verken til det betre eller verre, han er slapp, men ikkje direkte sjuk, og når han sit i ro, har han ikkje vondt.
Ønsker alle ei god helg, og lykke til for alle som skal starte opp eit nytt skuleår anten som lærarar eller elevar.
Vi har besøk nesten kvar dag, så vi føler oss ikkje åleine.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 18.mars

  Klokka er no 16.23. Temperaturen ute er + 8 grader C. Det er skya og ikkje sol, men opplett. Denne dagen har eg ikkje utretta mykje, men d...