tirsdag, august 15, 2017

Dagbok 2017: 15.august

Klokka er 19.35, temperaturen +19 grader og det har vore opplett nesten heile dagen, berre ei lita regnbyge.
Nils var nokså sjaber i går, men betre i dag. Heilt i form er han ikkje, så han takka nei til besøk i dag. Etter ein middagslur vart han litt kvikkare. I tillegg til dei vanlege plagene, har han også problem med magen, noko som kan kome av strålinga.
I dag hadde vi besøk av ergoterapeut, ho skulle komme klokka 11.30, men kom nærmare 12.00. Eg rydda sjølvsagt litt i huset, strikka litt etc. mens vi venta. Ho kom med mange gode råd om hjelpemiddel vi kan låne, eller kjøpe sjølve.
Då ho var reist kom eg meg endeleg ut i garasjen, der eg fylte veden i sekker og kjørte den ned under altanen i trillebår, og så kosta eg garasjegolvet og rydda litt før eg gjekk inn og laga middag. I dag vart det fiskebollar i kvit saus; "sykekost" som mor til Nils kalla det. Så vart det ein liten pause før HBO-en kom.
Og så vart det kaffi og is etc. før kakekrigen.
Men i dag fekk eg ikkje sett den ferdig, for leigebuaren vår var komen og heldt på å skru saman møblar så eg måtte supplere henne med verktøy. Mor hennar var med henne og ho hadde drill med seg. Viss nokon synest at eg er "tøff" så skulle dei sett henne ! HO var RÅ.
Der var feil med eit par stikkontakter, så no prøver vi å få tak i Helge Andersen, han er no kjend der nede.
Eg hadde tenkt å klippe plen i kveld, men ser ut til at eg må slå det i frå meg

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...