søndag, juli 09, 2017

Dagbok 2017: 9.juli

Klokka er 19.30, temperaturen er + 15 grader og sola er så vidt framme. Nokså typisk her hos oss at vêret er best om kvelden. Før i dag har det vore overskya og regnbyger.
For å seie det kort har denne dagen vore "time out" for oss begge-fordi vi trong det. Vi har sløva og sove kvar sin gong. Nils var ikkje i form før middag, noko som er heilt normalt, men han vart såpass etter ei stund at han fekk dusja, barbert seg og fekk nytt smerteplaster. Det siste er noko som skal skje kvar tredje dag.
Ein jobb hadde vi- vi slakta laksen som vi fekk på fredag. Trur det er første gongen vi har styrt med slikt på kjøkkenet. Nils har alltid brukt å filetere fisk i garasjen eller kjellaren. Men han greidde i alle fall å skjere ut filetane, og det blei fire middagar til oss. Den første hadde vi i dag. Vi har fått smaken på å bake fisken i steikomnen, det er veldig lettvint og godt.
Nils har sløva og sove mykje i stolen sin i dag, men då han vakna til live utpå ettermiddagen - då sovna eg. Så håper vi på å få ein god kveld med TV, prat og strikketøy.
Nils har vondt i hofta, men berre når han bevegar seg, heldigvis. I dag fekk eg han på trua til å bruke rullatoren i staden for "slingre" over golvet.
I dag har eg stort sett gjort ingen ting, utanom å lage middag og strikke ferdig ein lest. Godt med ein kviledag innimellom.
No ventar vi på siste HBO-en, og så er kvelden vår.

Ingen kommentarer: