torsdag, april 13, 2017

Dagbok 2017: 13.april

Klokka er 18.30. temperaturen ute er +  grader C.Vêret har vor så ymse; litt sol litt skodde etc. m men ikkje nedbør., og ikkje særleg varmt.
Dei siste gule rosene var visna i dag, men vart erstatta av tulipanar. Vi har ikkje mangla blomster i vasane siste halvåret, det er mange som har kome med  fine bukettar-vi synest nesten det er for mykje av det gode. Med meg sjølv veit eg at eg ikkje har vore så oppmerksam mot andre i liknande situasjonar.
I dag venta vi Matias innom ein snartur, og så skulle Audun kome. Så viste det seg at dei km om lag på samme tid og at også Øystein var med. Det vart reie "herrelaget". Eg hadde ikkje laga til så spennande mat, men litt hadde eg, og rikeleg kaffi. Det vart ei koseleg stund, for karane hadde mykje å snakke om. Det var Matias som hadde tulipanar med seg.
Ei stund etter at gjestane hadde fare åt Nils og eg resten av middagen frå i går, og så sovna vi i kvar vår stol-eg sov ikkje lenge, men det gjorde Nils.
Og brått var vi langt ut på ettermiddagen. Og det var tid for kaffi igjen. No har Nils fått på TV-en. Når han sit i ein stol det meste av dagen, er TV-en ein god venn. Olaug reiste tilbake til Bergen med fly i dag tidleg, Audun skal reise tilbake til Oslo i kveld, med nattbussen, men så skulle Ingeborg kome heim i dag. Ja, ho kan vere komen for det eg veit. Så vi får vel fleire besøk i løpet av påskehelga. Kjekt at folk kjem til oss, når vi sjølve ikkje kan farte på.
I morgon er det "vaske-og bytedag".

1 kommentar:

Margrete Trovåg sa...

Ingeborg kom med nattbussen tidleg i dag. Ho kjem vel innom med det første, vil eg tru.