tirsdag, april 11, 2017

Dagbok 2017: 11.april

Klokka er 20.00, temperaturen er + 5 grader C.I dag tidleg låg det snø på markene, no er det bert. Og dei "små blå" gjer enda eit forsøk på å få blomstre. Heilt maksimalt er det enno ikkje.
Eigentleg hadde eg tenkt å ta bilde av gjestane i dag også, men det kom eg ikkje på før dei hadde reist. I dag var det Solveig og Olaug som var her ein tur. Olaug skal reise att allereie på torsdag, så det var ikkje så mange dagar å velje mellom. Det nærmar seg eksamen og ho er ein flittig og samvitsfull student.
Elles har eg hatt ein relativt aktiv dag i dag. Fekk endeleg støvsuga teppegolva, og så var det dusje og byttedag. Til lunsj laga eg blomkålsuppe og til Solveig skulle komme hadde eg steikt sveler. Det kunne eg like godt spart meg, for ho hadde med seg kaffimat, sjølv om eg hadde sagt at eg hadde det eg trong. Reknar med at resten av barnebarna dukkar opp i løpet av påskehelga.
Elles har det ikkje hendt så mykje i dag, heldigvis får ein nesten seie. Vi har hatt nok av dramatikk siste året. Nils har begynt å gå litt utan rullator, sjølv om eg ikkje likar at han gjer det, elles er det ikkje så store endringar frå dag til dag. Komande fredag er det 2 veker sidan han kom heim, så lenge har han ikkje vore heime på lang tid. Håper han får ei god tid framover, og at vi får vår med mildare vêr, slik at det går an å vere ute.
Eg vil oppmode ein kvan til å ta eit bilde av Solveig og Olaug, slik at eg kan få dei på bloggen min!

Ingen kommentarer: