torsdag, juni 09, 2016

Dagbok 2016: 9.juni

Slik ser det ut no der Mørebil-bygget stod.


Klokka er 19.00, temperaturen er + 13 grader C og det har vore relativt kald vind i dag også. Det har vore nokså grått i dag, men no held sola på å kome fram-slik er det ofte her når det går mot kveld.
Det har vore ein litt spesiell dag i dag, sidan Nils skulle til Åse på behandling. Han skulle møte opp klokka 11.00, så vi måtte ta bussen som går frå Volda klokka 9. Det gjekk heilt greitt, sjølv om vi måtte bytte buss på Moa i dag. Legen var nøgd med framgangen og meiner medisinen virkar som den skal, og det var jo positivt. På behandlingsrommet sit det fleire som får behandling på samme tid, og dei fleste har nokon med seg. Vi får mat og drikke det vi vil ha, og det er rett og slett koseleg der. I dag prata vi med fleire andre av dei som var der, både sjuke og friske. Men vi rakk ikkje bussen som gjekk klokka 13.30. Derfor tok vi ein lokalbuss inn til Moa og gjekk på Dolly Dimple`s og åt pizza, dermed miste vi bussen klokka 14.40 også, så eg tok meg ein snartur gjennom det meste av Moa-senteret, utan å kjøpe noko; likar best å handle der eg er kjent.Det var nokså seint før vi var heime att, men så slapp vi å lage middag. I staden slappa vi heilt av ei lita stund-til telefonen ringde.
Alt i alt har vi hatt ein god dag.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...