tirsdag, februar 02, 2016

Dagbok 2016: 2.februar

Klokka er 17. 45, temperaturen ute er 3,4 grader C og det har vore opplett i dag, lettskya og fint med litt sol av og til. Den som berre hadde hatt guts til å komme seg ut ! Eg er ei pingle når det gjeld å komme meg ut vinters dag-og eg kan ikkje skulde på andre enn meg sjølv.
Var litt i villreie kva vi skulle bruke dagen til, førre veka hadde vi tett program, men i dag hadde vi ikkje program i det heile tatt. Eg sette meg til og strikka ferdig ein lest, så strauk eg nokre klede og la i hop ein klesvask etc. etc.
Nils tok til vitet og gjekk seg ein tur, han hadde eit forslag om kinamat som eg ikkje beit på. Når han var ute av huset tenkte eg at eg fekk sjå om eg fann ingrediensar til å lage middag av. Gikk gjennom frysedelen av kjøleskapet og fann følgjande: eit par grillpølser, ein snabb julepølse(dampamòr), ein pose ferdigbløytte kikerter og ein pose frosne grønnsaker. Det blei etter kvart ei suppe/lapskaus ved hjelp av bulliong og litt pepar. Vi åt opp alt då Nils kom heim frå turen og det smakte slett ikkje så verst. Eg trur vi kunne levd ei stund på maten vi har lagra- og så er det kjekt å få litt betre plass i skapet.
Etter middag slappa eg av med boka mi ei stund, eg held no på med CD nr.9, så eg er snart halvvegs.
Etter at eg hadde sett ein brøddeig, sette eg meg til å feste trådar, og gjere klart eit nytt lestepar for oppattespøting - mens eg høyrde bok, sjølvsagt.
No har eg baka ut brøda og sett dei til heving, så blir det ferske brød til kvelds.
I dag hadde vi hatt sol i fleire timar om det hadde vore klårt, men det ser ikkje ut til å bli så fint vêr framover.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 18.mai

Klokka er no 17.56 , ute er det overskya, opplett hittil og berre +16 grader, det var litt av ein overgang, og eg likar det ikkje. Og no er ...